Studii Biblice - Proiectul Tyndale
acasa despre noi studiu biblic articole comanda contact

obiective mărturisire de credinţă

Biblia si o carte de studiuObiectivul nostru este să-L glorificăm pe Dumnezeu prin traducerea, editarea şi tipărirea unor materiale de studiu biblic fidele Cuvântului lui Dumnezeu şi relevante pentru viaţa de zi cu zi.

În acest sens ne străduim să selecţionăm atent materialele care urmează a fi publicate, acordând o atenţie deosebită atât învăţăturilor prezentatea în acestea, cât şi aplicaţiilor sugerate. Urmărim întotdeauna traducerea fidelă a conţinutului şi o prezentare grafică de excepţie. De asemenea, în dorinţa de a oferi studii relevante, căutăm să ţinem pasul cu cele mai noi apariţii ale materialelor originale (în limba engleză), care se adresează creştinilor din secolul XXI.

În ce priveşte livrarea materialelor, încercăm de fiecare dată să onorăm comenzile în cel mai scurt timp şi în cele mai bune condiţii. Facem tot ce depinde de noi astfel încât clienţii noştri să fie deplin satisfăcuţi de serviciile noastre.

În final, oferim cele mai bune studii biblice la cele mai mici preţuri, pentru ca oricine doreşte să studieze Biblia folosind aceste „unelte” să o poată face. Preţul de vânzare al acestor materiale este mai mic decât costul de producţie. Acest lucru este posibil datorită unor persoane individuale şi biserici din Statele Unite ale Americii care sponsorizează proiectul nostru. Le mulţumim pe această cale şi ne rugăm ca Dumnezeu să le binecuvânteze.